Jalostustoimikunta etsii puheenjohtajaa

Tällä palstalla käydään keskustelua yleisistä kessumaisista aiheista.

Moderator: Hallitus

Post Reply
Outi Hälli
Site Admin
Posts: 1137
Joined: Tue Mar 04, 2014 11:47 am
Contact:

Jalostustoimikunta etsii puheenjohtajaa

Post by Outi Hälli » Fri Nov 27, 2015 3:46 pm

Jalostustoimikunta etsii puheenjohtajaa!

Tarjolla on yksi yhdityksen mielenkiintoisimmista tehtävistä. Säännöissämme mainitaan yhdityksen ensimmäisenä tehtävänä keeshondien jalostuksen edistäminen. Jalostustoimikunnan puheenjohtaja on aitiopaikalla tärkeää tehtävää hoidettaessa. Innostus ja kiinnostus jalostusasioihin ovat tärkeitä tehtävää hoidettaessa, mutta perinnöllisyystieteen tai koirien terveyden erityisosaaja ei tarvitse olla. Iso osa työstä ja tehtävästä on "työhaalalarihommaa sähköisessä ja sosiaalisessa mielessä" eli tiedonkeräystä ja -käsittelyä, ideoiden jalostusta käytäntöön, kirjoittamista ja myös rutiinien pyörittämistä.

Jalostustoimikunnan puheenjohtaja valitaan seuraavalle kolmivuotiskaudelle (2016-2018) vuosikokouksessa huhtikuussa 2016.
Lisätietoja tehtävästä antaa väistyvä puheenjohtaja Outi Hälli.

Outi Hälli
Site Admin
Posts: 1137
Joined: Tue Mar 04, 2014 11:47 am
Contact:

Re: Jalostustoimikunta etsii puheenjohtajaa

Post by Outi Hälli » Sat Dec 12, 2015 8:05 pm

Tähän liittyen tuli vielä mieleeni, että jos jäsenillämme herää ajatus jalostustoimikunnan puheenjohtajaksi sopivasta henkilöstä, asiaa voisi tietenkin yrittää edistää -ottaa asiaa puheenksi ehdokkaan kanssa, esitellä ehdokasta muille ja niin päin pois. Harvoinpa näihin tehtäviin monikaan aivan oma-aloitteisesti ottautuu (vaikka tietenkin niinkin saa hyvin mieluusti tehdä!). Jos siis jopa useampi jäsenemme näkisi jonkun tietyn henkilön mieluusti jalostustoimikunnan puheenjohtajan pallilla, jotta asiat hoituisivat mallikkaasti, niin nyt olisi hyvä paikka vaikuttaa :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests